UA / RU
Підтримати ZN.ua

"Укрпошта" заморозила тарифи та обіцяє прискоритися з доставкою

Тарифи залишаться без змін до кінця року. 

АТ "Укрпошта", на відміну від "Нової пошти", прийняла рішення не змінювати тарифи на доставку, як мінімум, до кінця 2024 року. Про це повідомив генеральний директор компанії Ігор Смілянський.

"Ми розуміємо рішення компаній, які, під впливом зростання витрат, прийняли рішення про збільшення тарифів. Ми також розглядали це питання. Але, враховуючи потенційно важку зиму та збільшення податків на фінансування армії, вирішили підтримати український бізнес, споживачів та військових, утримуючи доступні тарифи, як і всередині країни, так і для відправки за кордон, для наших експортерів", – зазначив він.

Він фактично попросив бізнес підтримати "Укрпошту" через збільшення обсягів.

"Але ми розуміємо, що бізнес та клієнти вимагають не лише доступних тарифів, але й якісної доставки. Тому "Укрпошта" також робить все, щоб пришвидшити терміни доставки та її якість", – додав очільник держкомпанії.

За його словами, упродовж жовтня компанія повністю перейде на автоматизоване сортування посилок, що має зменшити терміни доставки. Також в "Укрпошті" планують запустити новий мобільний застосунок та інші нововведення.

Читайте також: В «Укренерго» хочуть суттєво збільшити тариф на передачу електроенергії

Нагадаємо, що з жовтня АТ "Нова пошта" підвищила свої основні тарифи, зокрема на доставку документів, посилок та вантажів. Ціни піднімуться в середньому на 10 грн залежно від категорії посилки.