UA / RU
Підтримати ZN.ua

"Укрнафта" призупинила пошук кандидата на посаду голови правління

Поки на цій посаді працюватиме Олег Гез.

Спостережна рада ПАТ "Укрнафта" 20 травня обрала на посаду голови правління компанії Олега Геза, який з 1 травня 2019 року тимчасово виконує обов'язки голови правління товариства. Про це повідомляє прес-служба компанії.

Наголошується, що на позачерговому засіданні було прийнято рішення припинити проведення конкурсу з пошуку кандидатів на посаду голови правління Товариства в зв'язку зі зміною поточної економічної ситуації (глобальної кризис, яка викликана коронавірусом).

"Після припинення дії факторів, що обумовили прийняття зазначеного рішення, буде розглянуто питання про проведення нового конкурсу", - йдеться в повідомленні.

Читайте також: Укргідрометцентр попередив про мокрий сніг та сильні пориви вітру

Нагадаємо, що з 30 квітня 2019 року наглядова рада " Укрнафти припинила повноваження голови правління Марка Роллінса, тимчасово виконуючим обов'язки був призначений Олег Гез, який з жовтня 2017 року обіймав посаду виконавчого віце-президента Укрнафти з питань збуту. Олег Гез прийшов у Укрнафту в 2016 році. За даними профільного видання enkorr, Гез є креатурою Фелікса Луньова, займається комерційним блоком компанії. Раніше Гез тривалий період працював безпосередньо під керівництвом Луньова в групі компаній ТНК і ТНК-ВР в Україні.

Повідомлялося, що "Укрнафта" в умовах кризи очікує скорочення споживання нафтопродуктів на 15-20%. Підприємство звернулося до уряду і президента за допомогою через зниження попиту і падіння цін на нафту.