UA / RU
Підтримати ZN.ua

У Зеленського запустили опитування, яким експертам у сфері економіки ви довіряєте

Офіс Президента Зеленського вирішив спитати бізнес.

Офіс Президента України   Володимира Зеленкого   запускає опитування   представників українського бізнесу.

«Нам дуже важливо почути ваші думки, докладно їх проаналізувати та врахувати за подальшого розвитку економіки держави», - зазначили в ОП.

Відповіді підприємців необхідні для об'єктивної інформації про поточну ситуацію та потреби бізнесу.

Зокрема, серед питань бізнесу пропонується відповісти:

Читайте також: Гетманцев підлив олію в багаття: український бізнес знову вимагає його звільнити

Також пропонується відповісти, які видання читає бізнес та які програми дивиться по ТБ.

Нагадаємо, в середині травня у мережі розпочався збір підписів до Президента України Володимира Зеленського з вимогою негайно усунути Гетьманцева з посади,  Лист ініціювала низка СЕО українського бізнесу. Підприємці й бізнес називали Гетманцева марксистом, уособленням соціалізму, прихильником радянського життя та противником економічної свободи.

Відповідь Президента на вимогу бізнесу, яка, до речі, за лічені години зібрала шалену кількість підписів, досі невідома. 

ZN.UA писала про нинішній крутий розворот влади від лібералізації до фіскалізації, який позбавлений будь-якого сенсу. Він завдасть непоправної шкоди залишкам реального сектору, при цьому взагалі не допоможе хоч якось збалансувати наш поточний бюджет. І ми здивувалися б цьому необачному рішенню, якби не одне "але": його ідеолог — Данило Гетманцев, який планомірно та наполегливо шкодить українській економіці.  Читайте про це в матеріалі Юлії Самаєвої - "А давайте Гетманцев просто піде".