UA / RU
Підтримати ZN.ua

У США продали хмарочос Коломойського і Боголюбава

Імовірно ціна угоди 17 млн доларів.

Американська девелоперська компанія K & D Group придбала у холдингу Optima Ventures, який пов'язують з українськими олігархами Ігорем Коломойським і Геннадієм Боголюбовим, хмарочос 55 Public Square в Клівленді (США). Про це повідомляє liga з посиланням на локальне видання Crain'sCleveland.

Ціна угоди не названа. Однак зазначено, що в січні глава K & D Group Дуг Прайс заявляв, що планує купити хмарочос за $17 млн.

Відзначається, що 22-поверхову офісну будівлю планують частково переобладнати. Дев'ять поверхів будівлі повинні зайняти квартири, а офіси хочуть розмістити на верхніх поверхах. При цьому будівля потребує ремонту.

Виручка від продажу буде зберігатися на депонуванні.

Читайте також: Коломойський та Боголюбов подають позов проти США

Як писало ZN.UA, другий місяць генпрокурор України Ірина Венедиктова блокує вручення підозр у справі про виведення грошей з Приватбанку його колишніми власниками. Цього було достатньо, щоб юристи Ігоря Коломойського і Геннадія Боголюбова перейшли в наступ і почали судитися з США, звинувативши їх в експропріації інвестицій громадян України в американську комерційну нерухомість. Підстава позову - відсутність будь-яких пред'явлених звинувачень проти Коломойського і Боголюбова в Україні.

Детальніше читайте в тексті Юлії Самаєвої "Інвестняня для Коломойського".