UA / RU
Підтримати ZN.ua

У ПриватБанку розказали, як діти витрачають гроші з банківських карток

Найчастіше діти оплачують картками покупки в продуктових магазинах та супермаркетах.

Діти України, які користуються картками Юніора від ПриватБанку, віддають перевагу покупкам через POS-термінали й більше купують офлайн, чим через інтернет. Про це йдеться у повідомленні державного банку з посиланням на внутрішню статистику фінустанови.

Зазначається, що діти зазвичай розраховуються картками в продуктових магазинах та супермаркетах (53% від загальної кількості оплат), кафе (18%) та оплачують безготівкою проїзд у міському транспорті (16%). Через інтернет власники Карток Юніора найчастіше оплачують мобільний зв'язок, відправляють перекази з картки на картку та купують різноманітні ігри чи розваги. 

Загалом на даний час платіжними картками ПриватБанку активно користуються більше ніж 750 тисяч дітей віком від 6 до 17 років. Всі користувачі Картки Юніора мають повноцінний "дорослий" мобільний банкінг у Приват24 з можливістю зручного контролю за витратами з боку батьків.

Читайте також: Нацбанк попередив про завершення обміну старих банкнот та монет

Нагадаємо, що у клієнтві Приватбанку з'явилася можливість використовувати смартфони зі встановленим додатком "Термінал" як програмний реєстратор розрахункових операцій (ПРРО).