UA / RU
Підтримати ZN.ua

У "Приват24" проведуть ремонтні роботи: названо години, коли сервіс не працюватиме

Сьогодні вночі "Приватбанк" планує провести технічні роботи у системі електронного банкінгу. 

"Приватбанк" проведе регламентні роботи у "Приват24", повідомили у пресслужбі банку. В ніч на 11 лютого 2024 року сервіси будуть на паузі до 5 ранку. Це потрібно для безпечної та якісної роботи цифрових послуг.

Читайте також: Прокуратура програла справу про вилучення у «Приватбанку» цінної земельної ділянки у Буковелі

Під час проведення робіт 11 лютого з 1:00 до 5:00 ранку додаток та web-версія "Приват24" будуть тимчасово недоступні.

"Зазвичай регламентні роботи в банку проводяться у нічний час, коли більшість клієнтів не проводять операцій. Якщо у період проведення робіт ви плануєте користуватися "Приват24", радимо зробити це заздалегідь, чи відкласти на декілька годин", - порадили в банку.

Раніше ми писали про те, що третина українських авіакомпаній за період 2004-2023 років або припинила свою діяльність, або збанкрутувала, чи знаходиться в стані припинення.  Так, авіакомпанія "Міжнародні авіалінії України" мала зв'язки з групою "Приват", яку пов'язують з мільярдерами Ігорем Коломойським та Геннадієм Боголюбовим. Виручка у 2022 році становила 1 755,9 млн грн, за 3 квартали 2023 року — 5,3 млн грн. У 2023 році було порушено справу про банкрутство. Водночас,як зазначається у дослідженні, 7 років тому "МАУ" очолювало топ-список компаній за пасажиропотоком та була лідером за доходами. У 2018 році виручка авіакомпанії складала 27 млрд грн. За даними, які опублікував Forbes, загальні борги компанії перевищують 20 млрд грн.