UA / RU
Підтримати ZN.ua

У «Нафтогазі» розповіли, як можна заощадити на рахунках за газ

У НАКу нагадали про знижки при сплаті платіжок.

У держкомпії «Нафтогаз», напередодні нового опалювального сезону, вирішили нагадати споживачам про те, як можна заощадити гроші при оплаті за газ. Про це пише прес-служба "Нафтогазу".

Йдеться про знижки під час оплати рахунків.

«Як отримати знижку за своєчасну оплату? Знижка для всіх клієнтів доступна в кілька кліків. Для цього потрібно сплатити рахунок в особистому кабінеті на my.gas.ua або в чаті GASUA до 15 числа місяця. Отриману знижку у розмірі 1% можна використати за наступного платежу», — йдеться у повідомленні.

Також у «Нафтогазі» подякували споживачам за те, що оплачуючи рахунки. Оскільки так вони підтримують працездатність постачальника газу.

«Наші клієнти встановили рекорд у чат-ботах GASUA. Тільки за добу ми отримали оплату на один мільйон гривень!», – повідомили у компанії.

Читайте також: Опалювальний сезон під загрозою: Україна має терміново домовлятися про поставки газу

Нагадаємо, що абонентам збанкрутілих облгазів, яких наприкінці весни та на початку літа перевели на обслуговування до "Нафтогазу", як до постачальника останньої надії, оприлюднили новий тариф на газ. Їх перевели на базовий річний тариф "Нафтогазу" – 7,96 грн./кубометр.