UA / RU
Підтримати ZN.ua

У Києві через затори "Київпастранс" оголосив оперативне положення

З причини скупчення автотранспорту затримується рух десятків маршрутів автобусів і тролейбусів. На лівому березі столиці викликано поліцію.

У Києві через затримки десятків рейсів громадського транспорту, які викликані заторами на автошляхах та поганими погодними умовами, оголошено оперативне положення. Про це повідомляє КП "Київпастранс".

"Введено оперативне положення №4 на всі види громадського транспорту у зв'язку зі складними погодними умовами. Рух транспорту здійснюється без дотримання графіка руху", - зазначили в комунальному транспортному підприємстві.

Так, зокрема, з причини скупчення автотранспорту затримується рух автобусів № 21,73,100,101,114 та тролейбусів №29,30,31,47,50,50к по пр. Маяковського, бул. Перова, пр. Шухевича.

"На місце викликано поліцію", - зазначили в "Київпастрансі".

Читайте також: Київ знову в ТОП-20 міст з найбруднішим повітрям

Нагадаємо, за підсумками 2020 року Київ опинився на сьомому місці в світі рейтингу міст з найвищими втратами часу в заторах. Про це свідчать дані щорічного звіту Traffic Index 2020 від компанії TomTom за 2020 рік.


За 2018 рік, Київ був на 13 місці серед міст світу. Тоді перше місце в рейтингу займало Мумбаї в Індії, на другому місці - Богота в Колумбії, а на третьому - перуанська Ліма. У першу п'ятірку також потрапили Нью-Делі і Москва.