UA / RU
Підтримати ZN.ua

У групи "Нафтогаз" новий головний виконавчий директор

Маврикій Калугін протягом п'яти років працював в "Укрнафті".

У групі "Нафтогаз" відбулися кадрові зміни. Головним виконавчим директором групи став член правління Маврикій Калугін. Сергія Боєва призначено директором зі стратегії та розвитку бізнесу. Про це повідомляє департамент із інтегрованих комунікацій "Нафтогазу".

Калугін громадянин США, з вересня 2021 року був призначений членом правління НАК "Нафтогаз України". З травня 2021 він був радником голови правління компанії. До приходу в "Нафтогаз" протягом п'яти років працював у ПАТ "Укрнафта".

Боєв раніше був начальником департаменту стратегії та бізнес-аналізу "Нафтогазу". Він приєднався до команди у ролі директора з розвитку бізнесу АТ "Укргазвидобування", де здійснював управління стратегічним та бізнес-плануванням, розробкою системи управління ефективністю тощо. Раніше він працював у консалтинговій компанії The Boston Consulting Group, а також в інвестиційних банках JP Morgan Chase та Credit Suisse.

Кадрові зміни відбулися 26 листопада.

Читайте також: Верховний Суд позбавив Смілу від багатомільйонних боргів перед "Нафтогазом"

Раніше глава "Нафтогазу" Юрій Вітренко заявив, що транзит газу з Росії територією України після закінчення поточного контракту у 2024 році перебуває під великим питанням.

Нагадаємо, що "Нафтогаз" та Коломойський ділять "Укрнафту". Держкомпанії, швидше за все, відійдуть не найкращі активи. Про це читайте у статті Ігоря Маскалевича, кореспондента DT.UA"Розлучення року: Як Коломойський ділить «Укрнафту» з НАК «Нафтогаз України».