UA / RU
Підтримати ZN.ua

Святкування Дня Перемоги коштуватиме Києву мільйон гривень

Київська влада провела тендер на організацію Дня Перемоги за неконкурентною процедурою закупівлі в одного учасника

Департамент культури Київської міської держадміністрації від 29 квітня уклав угоду з ТОВ "Сіті Продакшен - ЛТД" на суму 1 млн грн. Предметом угоди стала організація та проведення Мистецького проекту "Велика Перемога - у серці назавжди!", повідомляють "Наші гроші" з посиланням на "Вісник державних закупівель".

На Співочому полі 9 травня передбачено концертну програму за участю Київського муніципального духового оркестру, ансамблю пісні і танцю Державної прикордонної служби, Ансамблю пісні і танцю Збройних сил України тощо.

"Тендер проведено за неконкурентною процедурою закупівлі в одного учасника, оскільки закупівля послуг пов'язана із захистом прав інтелектуальної власності", - зазначає видання.

Компанія-переможець тендеру мала провести новорічні вистави у кінці 2013-го в Києві за 1,1 млн грн, проте у зв'язку з Євромайданом домовленість так і не була досягнута.

Минулого року послуги з святкування 9 травня коштували так само 1 млн гривень, але організатором свята виступило КП КМДА "Агентство з обслуговування театральної та концертної діяльності". !zn