UA / RU
Підтримати ZN.ua

Суд знову переніс розгляд справи щодо націоналізації Приватбанку

Наступне засідання відбудеться в лютому.

Шостий апеляційний адміністративний суд переніс розгляд справи за позовом Ігоря Коломойського щодо оскарження націоналізації ПриватБанку. Про це повідомили в Нацбанку, пише Укрінформ.

Начальник управління претензійно-позовної роботи юридичного департаменту Нацбанку Віктор Григорчук заявив, що представники Коломойського подали клопотання про перенесення розгляд цієї справи через те, що вони мали контакт з особою, яка захворіла на COVІD-19.

Планується, що наступне засідання і розгляд цієї справи відбудеться вже в лютому.

Читайте також: ПриватБанк виграв справу щодо АЗС Коломойського

Раніше повідомлялося, що в новому позові Прокуратури США у справі екс-власників Приватбанку мова зокрема йде про те, що кошти повинні були направлятися на позики українським компаніям Коломойського і Боголюбова (НЗФ, ЗЗФ, Покровський ГЗК) для фінансування поточної діяльності. Однак насправді витрачалися екс-власниками банку як їм заманеться, в тому числі в США, а самі позики погашалися тільки частково.

Що є у ФБР на Коломойського, наскільки серйозні їхні звинувачення, чи може Україна допомогти слідству, а головне, захоче допомагати? Про це читайте в тексті Юлії Самаєвої - " ФБР vs Коломойський і Боголюбов".