UA / RU
Підтримати ZN.ua

Суд розблокував приватизацію "Центренерго" — Фонд держмайна

Справа про банкрутство держпідприємства закрита.

Північний апеляційний господарський суд Києва розблокував приватизацію державної компанії "Центренерго". Про це повідомив в Facebook голова Фонду держмайна Дмитро Сенниченко.

"Рішенням Північного апеляційного господарського суду поставлена крапка у справі про банкрутство "Центренерго". Суд відмовив у задоволенні скарг кредиторів "Центренерго" на рішення Господарського суду міста Києва про закриття справи про банкрутство даного акціонерного товариства, прийняте за клопотанням Фонду державного майна", - написав він.

Рішення суду набирає чинності з моменту оголошення, і оскільки справа закрита, підприємство виходить на приватизацію, додав він.

Раніше повідомлялося, що Північним апеляційним господарським судом Києва відновлено процедуру банкрутства "Центренерго". Про це йдеться в рішенні Північного апеляційного госпсуду від 10 вересня.

ФДМУ планував у квітні поточного року повторно виставити на продаж державний пакет акцій "Центренерго", проте пізніше Кабмін продовжив термін завершення приватизації ПАТ "Центренерго" до 30 вересня 2019 року.