UA / RU
Підтримати ZN.ua

Стало відомо, які ресторани McDonald' s можуть відкритися в Києві буквально днями: інсайд від працівників мережі

На Майдані Незалежності відкриття може відбутися приблизно 5 вересня, оскільки цього дня працівників закладу вперше кличуть на роботу.

Щонайменше 10 ресторанів мережі швидкого харчування McDonald' s готують свої заклади до відкриття, а в одному з ресторанів повідомляють, що 5 вересня усім працівникам дали вказівку вийти на роботу. Про це передають ЗМІ та Telegram-канали з посиланням на підписників та інсайдерську інформацію від працівників мережі.

Так, про те, що в багатьох ресторанах уже йде підготовка до відкриття, повідомляє Telegram-канал "Реальний Київ". Щоправда, офіційно ця інформація не є підтвердженою.

Читайте також: McDonald’s повертається: мережа ресторанів частково відновлює роботу в Україні

Нагадаємо, McDonald's планує знову почати роботу в Україні найближчим часом. Спочатку двері фаст-фуду відкриються у Києві та західних областях України, а пізніше - на всій території нашої держави, де не ведуться бойові дії.

Раніше повідомлялося, що McDonald's може відкритися у серпні, але пізніше цю інформацію спростували. Відновлення роботи закладів було відтерміновано на невизначений термін.