UA / RU
Підтримати ZN.ua

Roshen спростувала повідомлення про ліквідацію Маріупольської кондитерської фабрики

Повідомлення про ліквідацію Маріупольської кондитерської фабрики було розміщено помилково.

Інформація про ліквідацію Маріупольської кондитерської фабрики, що входить до складу найбільшого виробника кондитерських виробів в Україні - корпорації Roshen, не відповідає дійсності.

Згідно з повідомленням компанії в системі розкриття інформації Нацкомісії з цінних паперів і фондового ринку (НКЦПФР), повідомлення про її ліквідацію було розміщено в НКЦПФР помилково.

"Рішення позачерговими загальними зборами акціонерів емітента про припинення емітента в результаті її ліквідації, створення ліквідаційної комісії емітента, затвердження порядку та строків припинення емітента в результаті її ліквідації, порядку розподілу між акціонерами майна і встановлення порядку та строку пред'явлення кредиторами своїх вимог до емітента - не були прийняті", - сказано в повідомленні фабрики.

Як повідомлялося, в системі розкриття інформації Нацкомісії з цінних паперів та фондового ринку було розміщено повідомлення, що на позачергових зборах акціонерів Маріупольської кондитерської фабрики, яке відбулося 14 травня, було прийнято рішення про ліквідацію підприємства. !zn

Читайте також:

У Криму заборонили цукерки Roshen, українське молоко та алкоголь з Молдови

У Росії фабрики Roshen повністю відновили роботу

Порошенко продасть Roshen, якщо стане президентом