UA / RU
Підтримати ZN.ua

Ринок "Столичний" відновив роботу

Директор ринку розповів про плани підприємства.

Ринок "Столичний" відновив роботу. Вхідні ворота працюють, а охорона пропускає торговців і покупців. Про це йдеться в сюжеті "Апостроф TV".

Як відомо, два дні тому озброєні люди намагалися перешкодити роботі власників і забарикадувалася в адміністративному приміщенні павільйону ринку А2.

Комерційний директор ринку "Столичний" В'ячеслав Забєлін заявив, що зараз робота ринку відновлена, і він працює в звичайному режимі.

У найближчих планах ринку - повноцінне відновлення роботи павільйону "Сири-ковбаси", добудова павільйону "Квіти", а також введення в дію митного терміналу.

"Сьогодні робота ринку вже повністю відновлена. В обмеженому режимі працює лише павільйон "Овочі-фрукти". У найближчих планах - відновлення павільйону "Сири-ковбаси", це близько 5 тис. м кв додаткових професійних торгових площ. Також на порядку денному добудова квіткового павільйону площею 6 тис. кв м. Крім того, планується розширення торгових місць для селян. Також в стратегічних планах запуск митного терміналу. Запрошуємо фермерів до співпраці", - розповів комерційний директор ринку.

Як повідомлялося, в адміністративній будівлі ринку "Столичний" вранці 3 червня забарикадувалися більше 30 тітушок, в результаті чого робота підприємства була заблокована. Після цього ринок призупинив роботу до укладення нових договорів оренди та оплати орендарями комуналки.