UA / RU
Підтримати ZN.ua

Радником Вітренка став ексзаступник глави "Укрнафти" Калугін

Калугін працював в ПАТ "Укрнафта" на посадах радника голови наглядової ради з видобутку, заступника голови правління, виконавчого віце-президента з видобутку і переробки.

Радником голови правління Національної акціонерної компанії "Нафтогаз України" призначили колишнього заступника глави "Укрнафти" Маврикія Калугіна, повідомила пресслужба НАК.

"Стабілізація і нарощування видобутку газу - одна з ключових завдань"Нафтогазу". Сподіваюся, мій досвід і зусилля допоможуть досягти цієї важливої для компанії і країни мети. Радий приєднатися до команди!", - сказав Калугін.

У новопризначеного радника глави "Нафтогазу" 20-річний досвід роботи в нафтогазовій галузі. Протягом попередніх п'яти років Калугін працював в ПАТ "Укрнафта" на посадах радника голови наглядової ради з видобутку, заступника голови правління, виконавчого віце-президента з видобутку і переробці. Також він займав керівні посади в компаніях Petrofac, Cairn India, BP, TNK-BP, Arco Oil & Gas.

Читайте також: Глава Наглядової ради "Нафтогазу" ініціювала звільнення Вітренка через припис Новікова

 червня, глава НАЗК Олександр Новіков видав припис, у якому йдеться про те, що розпорядження Кабінету міністрів про призначення Юрія Вітренка головою правління НАК "Нафтогаз України" та контракт з ним мають бути скасовані як незаконні.

16 червня глава Наглядової ради НАК "Нафтогаз України" Клер Споттісвуд сталаініціатором відсторонення голови правління Юрія Вітренка.

Що за революцію в енергетиці затіяв Офіс президента? У чому причина демаршу зі звільненням Коболєва та призначенням Вітренка? Чому ОП створює купу проблем для держави, а далі їх лише примножуватиме? Читайте у статті Юлії Самаєвої «Віялові відключення совісті».