UA / RU
Підтримати ZN.ua

Рада збільшила витрати на Януковича на 32 мільйони

Витрати на обслуговування та матеріально-технічне забезпечення діяльності президента України та адміністрації президента України зросли на 32 млн грн.

Верховна Рада України збільшила витрати на обслуговування та матеріально-технічне забезпечення діяльності президента України та адміністрації президента України на 32 млн грн. Це випливає з висновку комітету Ради з питань бюджету щодо законопроекту №3000 "Про державний бюджет України на 2014 рік".

"Внести до видатків і кредитування проекту державного бюджету на 2014 рік такі зміни: по загальному фонду збільшити видатки споживання за програмою "Обслуговування та організаційне, інформаційно-аналітичне, матеріально-технічне забезпечення діяльності президента України, адміністрації президента України" на 32 млн грн", - йдеться у рішенні комітету Ради.

Крім того, депутати вирішили збільшити видатки споживання за програмою "Забезпечення перевезень вищих посадових осіб держави авіаційним транспортом" на 20 млн грн і витрати за програмою "Виплата державних премій України" на 1,3 млн грн.

Крім того, Рада збільшила витрати на інформаційно-аналітичне та організаційне забезпечення оперативного реагування органів виконавчої влади на 4 млн 584,8 тис. грн, в тому числі видатки споживання - на 3 млн 833,9 тис. грн (з них оплата праці - на 165,4 тис. грн.) та видатки розвитку - на 750,9 тис. грн.

Нагадаємо, народні депутати України сьогодні прийняли без обговорення законопроект № З000 "Про державний бюджет України на 2014 рік". За відповідне рішення проголосували 249 народних депутатів. !zn

Читайте також:

Рада розширила сферу дії Податкового кодексу

Більшість Ради прийняв держбюджет-2014 без обговорення

Опозиція внесла до Ради проекти постанов про скасування прийнятих 16 січня законів

Опозиція назвала голосування в Раді державним переворотом