UA / RU
Підтримати ZN.ua

Проект резиденції для гостей Януковича в центрі Києва обійдеться в 15 млн грн

На розробку робочої документації цілого кварталу в центрі Києва під резиденцію для вищих посадових осіб витратять майже 15 млн грн.

Державне управління справами при Адміністрації президента України провело тендерну закупівлю проектних робіт з будівництва, реставрації та пристосування будівель у кварталі вулиць Грушевського, 20/1 та Липській, 4 у Києві під комплекс державних резиденцій для прийому вищих посадових осіб іноземних держав.

Тендер був проведений за процедурою закупівлі в одного учасника, яким стало ПрАТ «Київбудінвест». Вартість договору склала 14,63 млн грн, повідомляється у «Віснику державних закупівель».

«Український дім» у Києві реконструюють заради апартаментів для Януковича (ФОТО)

У 2011 році «Київбудінвест» став переможцем конкурсних торгів за процедурою відкритих торгів, тоді ж була розроблена проектно-кошторисна документація стадії «Проект». В обґрунтуванні закупівлі йдеться, що компанія є правовласником проектної документації, тому розробка робочої документації може проводитися тільки «Київбудінвестом».

Нагадаємо, раніше стало відомо, що ремонт 5-кілометрового відрізку дороги до "мисливської" резиденції Януковича обійдеться бюджету в 12,74 млн грн. !zn

Читайте також:

Для Януковича за бюджетні гроші замовили квіти майже на 1 млн грн

Ремонт дороги до Межигір’я Януковича коштуватиме бюджету 13 млн грн

За два роки на покращення комп’ютерної системи Януковича витратили 10 млн