UA / RU
Підтримати ZN.ua

Призначено нового гендиректора Банкнотно-монетного двору НБУ

Нацбанк знайшов ким замінити раніше достроково відправленого на пенсію директора "друкарського верстата". У пошуках нової кандидатури далеко вирішили не ходити.

Генеральним директором Банкнотно-монетного двору (БМД) Національного банку України (НБУ) призначений Анатолій Шевчук. Про це повідомила прес-служба регулятора у четвер, 1 листопада.

До призначення Шевчук з 2009 року обіймав посаду директора Банкнотної фабрики БМД Нацбанку, а після звільнення попереднього гендиректора "друкарського верстата" Олександра Кірєєва був призначений в.о.

Раніше Шевчук працював у київському філіалі Всесоюзного науково-дослідного інституту комплексних проблем поліграфії та спеціальних видів друку. У 1997 р. очолив Український науково-дослідний інститут спеціальних видів друку, а пізніше - державне підприємство "Поліграфічний комбінат "Україна" з виготовлення цінних паперів. З 2005 року - професор кафедри технології поліграфічного виробництва КПІ.

Як повідомлялося, посада гендиректора БМД стала вакантною після того, як Олександр Кірєєв на початку жовтня п.р. достроково пішов на пенсію. !zn

Читайте також:

Банкір сім'ї чи держави?

Директор «друкарського верстата» НБУ достроково відправлений на пенсію

Мінфін запевняє, що бюджет наповнюється без «друкарського» верстата НБУ

Нацбанк каже, що не буде «друкувати» гроші