UA / RU
Підтримати ZN.ua

Польща з понеділка закриє один з пунктів пропуску на кордоні з Україною

Пункт пропуску закривають для капітального ремонту. 

Польські прикордонники попередили про капітальний ремонт поблизу з українським переходом Ягодин. Ремонтуватимуть покриття на переході в Дорогуськ. Роботи розпочнуться з понеділка, 5 серпня. Про це написало польське RMF24 з посиланням на Надбужанське відділення прикордонної служби. 

Завершити ремонт планують не раніше 14 листопада цього року.

"Водіям вантажівок слід очікувати на ускладнення руху та довший час очікування на в'їзд до Польщі. До цього часу перевізники, за можливості, повинні обирати інші пункти перетину кордону", - попередили польські прикордонники. 

Як пише informator.ua, на ранок суботи, 3 серпня, близько 300 вантажівок стоять у черзі на виїзд з Польщі в Україну через прикордонний перехід в Дорогуськ. Приблизний час очікування на перетин кордону становить 10-12 годин. І це при тому, що ремонт ще не почався. 

Читайте також: Україна планує компенсувати дефіцит електроенергії восени та взимку поставками з Польщі – «Укренерго»

Повідомлялось, що оперативне командування Збройних Сил Польщі з 1 серпня почало дві операції, спрямовані на зміцнення національної безпеки на східному кордоні країни. Вони є відповіддю на міграційний тиск Білорусі на Варшаву та повітряні атаки Росії по західних регіонах України.