UA / RU
Підтримати ZN.ua

Податкова запрошує бізнес поговорити "по душам"

Голова Державної податкової служби закликав представників бізнесу «бути відвертими».

Голова ДПСУ Олександр Клименко доручив керівникам регіональних підрозділів податкової служби протягом лютого провести відкриті зустрічі з представниками підприємницької спільноти.

Як повідомляє прес-служба Державної податкової служби (ДПС) України, під час цих заходів підприємці «зможуть висловити свої побажання щодо організації роботи податкового відомства в 2012-му році, обговорити спірні питання, з’ясувати формат співробітництва з ДПСУ з урахуванням змін у законодавстві, що набрали чинності з 1 січня 2012 року».

При цьому Голова Державної податкової служби закликав представників бізнесу «бути відвертими».

«Нам не потрібні формальні заходи на кшталт «партзборів». Я акцентував увагу своїх колег на тому, що це має бути живе спілкування. У форматі прямих відповідей на гострі запитання, жвавої дискусії, плідного пошуку компромісів. Нам необхідно відчувати настрої підприємницької спільноти, їхні очікування, щоб грамотно планувати свою роботу відповідно до їхніх потреб», - підкреслив О.Клименко.

Керівник податкового відомства запевнив, що всі отримані пропозиції та зауваження будуть ретельно вивчені як в регіонах, так і центральним апаратом ДПСУ.

«Графік зустрічей – відкритий. І я прошу всіх підприємців, кому є що сказати, прийти на відверту розмову із податківцями у своєму регіоні. Тому що замовчування проблем ще ніколи не допомагало їх вирішити», - підсумував О.Клименко. !zn

Читайте також:

Бізнес назвав податки і корупцію найбільшими проблемами

Бізнесу більше заважає складна звітність, ніж високі податки, - опитування ДПСУ