UA / RU
Підтримати ZN.ua

Підрив Керченського мосту: в Криму виник дефіцит пального

Окупаційна адміністрація намагається стримати паніку.

У тимчасово окупованому Криму після підриву Керченського мосту виник дефіцит пального, а також зросли ціни на продукти. Про це пише профільне видання enkorr.ua з посиланням на Представництво президента в АРК.

«Мешканці повідомляють про реальні проблеми з дефіцитом палива, а також зростанням цін на продуктові товари, яке виникло внаслідок останніх подій, пов’язаних із підривом так званого «кримського моста», – сказано в повідомленні представництва.

Хоча окупаційна адміністрація намагається стримати паніку населення.

«Вони стверджують, що надання пального «по талонах» – це фейк, який поширюється з метою дестабілізації ситуації в окупованому Криму», – зазначили в представництві.

Читайте також: Роздрібні ціни на АЗС стабілізувались

Нагадаємо, що 17 липня на Керченському мосту в окупований Крим унаслідок вибуху впав проліт, рух зупинено. Однак залізнична частина мосту вціліла.

Також ЗСУ знищили нафтобазу та склади російської армії у Жовтневому Червоногвардійському районі тимчасово окупованого Криму. Тоді через вибухи зупинили рух чотирьох поїздів далекого прямування. А мешканців селища Біюк-Онлар (Жовтневе) терміново евакуювали по селах району.