UA / RU
Підтримати ZN.ua

Один з державних банків змінив логотип та фірмовий стиль, щоб бути зрозумілим клієнтам та партнерам

"Укргазбанк" надалі буде розвиватися під назвою UGB.

Один із державних банків України - "Укргазбанк" - змінив "позиціонування бренду та фірмовий стиль". Відтепер  фінустанова використовуватиме написання "UGB еко банк країни" і зелений логотип замість біло-синього. Про йдеться у повідомленні банку.

"Укргазбанк" є універсальним банком, тому ми відійшли від слова "газ" у новому позиціюванні, оскільки воно, по-перше, обмежувало сприйняття бренду, по-друге, конфліктувало з іміджем банку як еко банку", – зазначили в банку.

Щоправда с "Укргазбанк" не змінив свою юридичну назву.

"Наш бренд потребував оновлення айдентики та позиціювання. Ми зберегли його цінності та унікальність як еко банку та додали динаміки і нових сенсів, щоб бути більш сучасними та зрозумілими для наших клієнтів та міжнародних партнерів", – сказала Ярослава Тітова, директорка департаменту корпоративних комунікацій "Укргазбанку".

Читайте також: Приватбанк пропонує портфель непрацюючих кредитів за 2,15% від вартості — призначено аукціон

Повідомлялось, що розпочалася реалізація державної програми безвідсоткового кредитування громадян на придбання обладнання для альтернативного енергетичного забезпечення. Українські банки почали видавати перші пільгові кредити.