UA / RU
Підтримати ZN.ua

"Національний кешбек": за два дні в програмі зареєстровано 63 тисячі товарів

До програми за цей час приєдналися більше 600 виробників. 

До державної програми "Національний кешбек" вже долучились більше ніж 600 виробників української продукції, які зареєстрували в системі 63 000 товарів. Про це в ефірі телемарафону повідомила віцепрем'єрка – міністерка економіки Юлія Свириденко, пише Укрінформ. 

"У нас тільки два дні триває бета-тестування програми. Програма доступна для споживачів і для виробників. За ці два дні наші банки-партнери, по суті всі найбільші банки в Україні, випустили сумарно 288 тисяч карток. До програми доєдналися понад 600 виробників, які зареєстрували у порталі ("Зроблено в Україні" - ред.) 63 тис. товарів. Це й продукти харчування, це - ліки, побутова хімія, косметика, господарські товари, будівельні, меблі та інші товари українського виробництва", - сказала вона.

Читайте також: Голова Нацбанку розказав, чому не потрібно боятися девальвації гривні

Нагадаємо, що з 2 вересня почала працювати програма "Національний кешбек", яку затвердив Кабміном 20 серпня 2024 року. Програма передбачає можливість отримати громадянами України фінансової компенсації у розмірі 10% від вартості придбаних українських товарів. При цьому кожен українець може розраховувати на повернення до 3000 грн на місяць.