UA / RU
Підтримати ZN.ua

"Нафтогаз" пояснив, що робити, якщо документи про оплату за газ псуються

В компанії рекомендують користуватися онлайн-сервісами.

Газопостачальна компанія "Нафтогаз України", враховуючи звернення споживачів у зв’язку з псуванням чеків про оплату за газ через певний час, дала свої рекомендації. Про це йдеться у коментарі на сторінці компанії у соцмережі Фейсбук.

"Через рік вже неможливо прочитати такий чек", - прокоментувала споживачка руйнування чеків.

"В якості альтернативи Ви можете користуватися аналогічними послугами через онлайн-сервіси. Таким чином Ви зможете зберігати платіжні документи, акти звірки та довідки в онлайн форматі, що не зіпсує їхнього вигляду”, - відповіли в "Нафтогазі".

Читайте також: "Нафтогаз" залучив кошти ЄБРР під держгарантії, щоб підготуватися до складної зими

Раніше в компанії розповіли, як платити за споживання газу. Так, сплачувати рахунки можна онлайн, у банківських чи поштових відділеннях. При здійсненні платежу необхідно вказувати особовий рахунок у відповідному полі або у "Призначенні платежу" на початку пропозиції. Зокрема онлайн можна оплатити: особистий кабінет my.gas.ua (EasyPay), чат-бот GASUA в Viber і Telegram, через платіжну систему LiqPay. Якщо зручніше платити за газ через відділення банків або Укрпошти, Нової пошти, можна, наприклад, завантажити платіжку в особистому кабінеті, роздрукувати її або просто показати касиру з екрана смартфона. Крім того, можна сплатити рахунок за реквізитами компанії.

Нагадаємо, що цієї зими ціна газу будуть стабільними, але після того, як війна закінчиться, буде підвищення.