UA / RU
Підтримати ZN.ua

На Київщині закриють рух мостом через канал у Вишгороді

Міст було пошкоджено під час наступу росіян.

На Київщині з 10 січня розпочнеться капітальний ремонт мосту через канал на дорозі Р-69  Київ – Вишгород – Десна – Чернігів, через що водіїв попереджають про закриття автомобільного руху. про це повідомляє Служба відновлення і розвитку інфраструктури у Київській області.

Зазначається, що рух автотранспорту з міста Києва в бік села Осещина та Хотянівка здійснюватиметься мостом через канал. З Осещини та Хотянівки в бік Києва – відбуватиметься тимчасовим понтонним мостом.  

Читайте також: Сума заморожених активів РФ на 80% покриє потреби України на відновлення – Кулеба

З 17 січня рух відбуватиметься лише по понтонному мосту в режимі реверса в обох напрямках. Міст через канал буде закритий на капітальний ремонт. 

Нагадємо, один з прольотів мосту на дорозі Р-69 Київ – Вишгород – Десна – Чернігів було зруйновано під час наступу росіян навесні 2022 року. Наразі міст не здатен витримувати транспортні навантаження та потребує негайного ремонту. 

Водночас, на Броварщині ввели в експлуатацію два мости, пошкоджені внаслідок бойових дій. Це мости на автомобільних дорогах загального користування місцевого значення:

Загалом внаслідок бойових дій на Київщині пошкоджено 21 міст на автодорогах загального користування місцевого значення