UA / RU
Підтримати ZN.ua

Конференція у Лондоні: Сунак оголосив про створення для України механізму страхування військових ризиків

За його словами, це додасть інвесторам упевненості.

Прем'єр-міністр Великої Британії Ріші Сунак сьогодні, 21 червня, під час Конференції з питань відновлення України в Лондоні оголосив про створення нового механізму страхування воєнних ризиків, який прискорить залучення приватні інвестиції в Україну.

"Це величезний крок вперед у напрямку допомоги страховим компаніям гарантувати інвестиції в Україну, усунувши одну з найбільших перешкод і додавши інвесторам упевненості, необхідної для дії", – сказав він.

Прем'єр-міністр Великобританії заявив, що необхідно підтримати Україну, щоб прискорити відновлення та допомогти Україні "розкрити свій потенціал".

Читайте також: Кулеба та Блінкен зустрілися у Лондоні та обговорили підтримку України

Раніше повідомлялось, що прем’єр-міністр Великої Британії Ріші Сунак на Ukraine Recovery Conference у Лондоні 21 червня готується закликати інвесторів та бізнес-лідерів приєднатися до боротьби за Україну. Мова шла про "швидкі інвестиції". 

Як не втратити новий шанс, який Україна отримає на конференції в Лондоні та як зробити так, щоб відновлення України стало наймасштабнішим проєктом у світі за останні вже майже 80 років – читайте у статті Андрія Длігача «Від луганського провалу до українського прориву-2» на ZN.UA.