UA / RU
Підтримати ZN.ua

Комісія обрала кандидата на посаду глави "Укртранснафти" - ЗМІ

Ним став Микола Гавриленко, який раніше був акціонером мережі автозаправок "Вік Ойл".

Микола Гавриленко обраний переможцем другого етапу на заміщення посади генерального директора ВАТ "Укртранснафта", повідомляє РБК-Україна з посиланням на протокол засідання комісії з проведення конкурсного відбору.

"Тепер "Нафтогаз" вносить його (Миколу Гавриленко, - ред.) кандидатуру у фінальний етап на номінаційний комітет при Кабінеті міністрів, який прийме остаточне рішення. Роман Сидорак залишається членом дирекції "Укртранснафти" і продовжить роботу в компанії", - пояснили в НАК "Нафтогаз України".

При цьому колишній керівник "Укртранснафти" Олександр Лазорко, який був допущений до фінального етапу конкурсного відбору, не з'явився для участі в засіданні.

Як відомо, Микола Гавриленко був акціонером мережі автозаправок "Вік Ойл". У 2010 році корпорація ТНК-ВР придбала 100 відсотків акцій компанії "Вік Ойл".

РБК-Україна

Читайте також: Лазорко, якого розшукує СБУ, має намір знову очолити "Укртранснафту" - ЗМІ

У серпні акціонери "Укртранснафти" вирішили припинити повноваження Олександра Лазорка, , який є вихідцем з групи "Приват".

Більш того, у вересні Лазорко оголосили в розшук. Його звинувачують за статтею "Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем", дії, вчинені в особливо великих розмірах або організованою групою. Санкція статті передбачає позбавлення волі на термін від 7 до 12 років