UA / RU
Підтримати ZN.ua

Киянам пообіцяли зробити перерахунок за гарячу воду

Киянам потрібно буде звернутися в житлово-експлуатаційну організацію, яка внесе виправлення в рахунок.

Для споживачів Києва, які в липні не отримували послугу з централізованого постачання гарячою водою, але плата за неї була включена в платіжки, протягом серпня проведуть перерахунок. Про це заявив директор КП Головний інформаційно-обчислювальний центр Валерій Мисань. Про це повідомляє прес-служба КМДА

За його словами, киянам пропонують оплачувати спожиті у липні комунальні послуги за окремим рахунком, який необхідно заповнити власноруч.

Також необхідно звернутися в житлово-експлуатаційну організацію, яка внесе виправлення в рахунок, і сплатити всю зазначену суму, а перерахунок буде здійснено вже в наступному місяці.

Напередодні директор департаменту житлово-комунальної інфраструктури Дмитро Новицький заявив, що кияни повинні платити тільки за ті комунальні послуги, які їм надали відповідні комунальні служби столиці.

За станом на 15 серпня в Києві без гарячого водопостачання залишаються 8996 споживачів, що становить 57,5% від загальної кількості споживачів, яким надають послуги з централізованого опалення та гарячого водопостачання.

Відключення гарячої води обумовлено рішенням Міністерства палива та енергетики обмежити постачання газу Києву з метою його економії. Постачання газу з Російської Федерації припинено з 16 червня 2014 року. !zn