UA / RU
Підтримати ZN.ua

Кабмін сьогодні планує затвердити "Нафтогаз" постачальником "останньої надії"

Держкомпанія буде виконувати такі функції три роки.

Кабмін сьогодні, 22 липня, планує остаточно визначитися з постачальником "останньої надії" на ринку газу для потреб населення та затвердити в цій якості ТОВ "Газопостачальна компанія "Нафтогаз України". Компанія буде виконувати ці функції три роки як переможець попереднього конкурсу, повідомляє Інтерфакс-україна. 

Крім того, у порядок денний засідання винесено питання продовження на шість місяців термінів ув'язнення шести угод про розподіл продукції (УРП): між "Укргазвидобування" (УГВ) та канадської Vermilion по Балаклійському та Іванівської ділянок, УГВ – за Берестянскому і Бузовському, "ДТЕК" (в особі Oil&Gas overseas trading B. V. і ТОВ "Нафтогазэксплуатация") – за Зінковському, Geo Alliance – по Софіївському, Ukrainian Energy LLC (діє від імені американської Aspect Energy) – по Варвинському, "ВЕЛЛ ДО" Зіновія Козицького – за Угновскому.

Читайте також: У серпні "Нафтогаз" підвищує ціни на газ для промисловості

Нагадаємо, що Міністерство енергетики на засіданні конкурсної комісії 10 липня визначило ТОВ "ДК "Нафтогаз України" постачальником "останньої надії" (ПОН) на ринку природного газу для потреб населення.

Раніше повідомлялося, що група «Нафтогаз» подала дві заявки від двох компаній на участь у конкурсі на постачальника "останньої надії" (ПОН) для населення. Документи для участі в конкурсі подали: НАК "Нафтогаз України"і ТОВ "Газопостачальна компанія "Нафтогаз України" (ДСК).