UA / RU
Підтримати ZN.ua

Кабмін призначив головою ОПЗ власника ресторанів "Два гуся"

Новим в. о. голови ОПЗ призначено Миколу Синицю.

Кабінет міністрів призначив виконуючим обов'язки голови правління ПАТ "Одеський припортовий завод" Миколая Синицю. Про це повідомляє прес-служба уряду.

В останні кілька років Микола Синиця обіймав посаду в. о. директора ДП "Українське державне аерогеодезичне підприємство".

Згідно електронної декларації Миколи Синиці, він є бенефіціарним власником ТОВ "вандрант", ТОВ "Тандем-Д", ТОВ "Теско-Сервіс", ТОВ "КВТ", а також володіє торговою маркою "Два Гуся". На сайті однойменної мережі ресторанів Синиця також вказано головою правління.

Також відомо, що в 2019 році Синиця балотувався до Верховної Ради по одномандатному округу як член політичної партії "Свобода".

Згідно з даними на сайті ОПЗ, до цього призначення з грудня 2016 року посаду тимчасово виконуючого обов'язки голови правління-директора ПАТ "Одеський припортовий завод" займав Сергій Назаренко.

Раніше повідомлялося про те, що Фонд держмайна підписав контракт з радником з приватизації ОПЗ. Завод простоював з кінця квітня 2018 року по 5 серпня 2019 року. Його запустили за договором переробки давальницької сировини від компанії Агро Газ Трейдинг.

Уряд планує приватизувати 500 великих підприємств в 2020 році, в їх число входить ОПЗ і Центренерго.

Детальніше про велику приватизацію: без корупції, схем і договорняків. Чого чекати бізнесу? Читайте в статті Марини Бердичевської "Продати, щоб відродити" в тижневику "Дзеркало тижня. Україна".