UA / RU
Підтримати ZN.ua

Кабмін перерозподілив гроші на проекти розвитку міської інфраструктури

За рахунок зменшення обсягу надання кредиту з державного бюджету

Кабінет Міністрів України перерозподілив 350 мільйонів гривень на фінансування проектів з оновлення інфраструктури водо- і теплопостачання в регіонах, які реалізуються у співпраці з Міжнародним банком реконструкції та розвитку. Про це повідомляє Урядовий портал.

Згідно з розпорядженням, кошти будуть спрямовані на проекти розвитку міської інфраструктури та заходи в секторі централізованого теплопостачання України, розвиток системи водопостачання та водовідведення в Миколаєві і реконструкцію і розвиток системи комунального водного господарства в Чернівцях.

Відзначається, що кошти перерозподілені за рахунок зменшення обсягу надання кредиту з державного бюджету для реалізації спільного з Європейським інвестиційним банком інвестиційного проекту «Програма розвитку муніципальної інфраструктури України».

Читайте також: Підприємцям виплатили 6,5 млрд грн "карантинних"

Нагадаємо, що Кабінет міністрів України буде пропонувати Верховній Раді виділити додаткові 1,4 млрд грн на програму по боротьбі з коронавірусом. Гроші будуть передбачені зокрема на закупівлю вакцин.