UA / RU
Підтримати ZN.ua

«єВідновлення»: житлові сертифікати тепер доступні в «Дії»

Їх отримали ті, хто подав заяву про знищене майно.

Погодження виплат за програмою «єВідновлення» станом на 24 серпня отримали понад 10 тисяч українських родин. До 200 тисяч гривень отримають ті, у кого житло пошкоджене внаслідок збройної агресії Росії.

Читайте також: Різко зросла кількість погоджених заявок з єВідновлення

Тепер у «Дії» відображаються житлові сертифікати за програмою «єВідновлення». Про це повідомили у Telegram-каналі Міністерства з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій

Для українців, які подавали заяву про знищене майно за програмою «єВідновлення», вже доступні житлові сертифікати у застосунку «Дія». У ньому міститься інформація про суму компенсації, а також термін його дії.

Житловий сертифікат підтверджує, що комісія органу місцевого самоврядування опрацювала заяву про знищене майно і визначила суму компенсації.

Як отримати житловий сертифікат у «Дії»

Щоб перевірити житловий сертифікат у «Дії», необхідно:

Загалом з моменту запуску послуги 3685 українців подали заяву про зруйноване майно, щоб отримати компенсацію. Найбільше повідомлень надійшло з Харківської та Київської областей.

Нагадаємо, власники бізнесу, який відповідає умовам, можуть приєднатися до «єВідновлення». Для цього потрібно зробити декілька кроків.