UA / RU
Підтримати ZN.ua

"ДУСя" дала 28 млн на покращення навчального корпусу президентської академії для чиновників

Фірма, яка виграла тендер, має статутний капітал у розмірі 375 гривень. Вона отримала підряд на 28 млн гривень, які виділяються з державного бюджету на добудову навчального корпусу академії держуправління.

Національна академія державного управління при президентові України (НАДУ) за результатами тендеру уклала угоду з ТОВ "Енергобудтехсервіс" на розробку технічної документації та реконструкцію навчально-лабораторного корпусу вартістю 28,1 млн грн.

Про це йдеться у "Віснику державних закупівель", пишуть "Наші гроші".

Як наголошується, роботи з реконструкції існуючого чотириповерхового будинку на вул.Ежена Потьє, 20, потрібно виконати до березня 2016 року за рахунок державного бюджету, розпорядником яких є Державне управління справами ("ДУСя").

Під час реконструкції передбачається збільшити висоту п'ятого (технічного) поверху для можливості його експлуатації для навчального процесу. Для освітлення приміщень і коридорів буде облаштовано вікна під кутом по всьому периметру споруди. Також потрібно надбудувати головні сходові клітини, зробити ще один ліфт.

У процесі реконструкції планується влаштувати нову їдальню на першому поверсі і технічні приміщення у підвальному поверсі за рахунок прибудови.

Фірму "Енергобудтехсервіс" зі статутним капіталом 375 гривень заснували Алла Возна та Ілля Титенський. Останній раніше був відомий як заступник директора держпідприємства "Учбово-експертний центр НАЕР", директором якого був Сергій Возний.

Єдиним конкурентом на тендері було ТОВ "Спеціальна науково-реставраційна проектно-будівельно-виробнича майстерня "Україна - реставрація" з різницею 1%. !zn

Читайте також:

З програми президентської академії держуправління прибрали антикорупційний курс

В Україні за вісім років кількість чиновників зросла на 30 тис. осіб