UA / RU
Підтримати ZN.ua

Для створення робочих місць в Донбасі планується створити фонд з участю країн ЄС

Президент поінформував про деталі мирного плану врегулювання ситуації на сході країни. Він особливо підкреслив важливість спільних та узгоджених дій.

Президент України Петро Порошенко ініціює державну програму з відновлення житла, зруйнованого в зоні проведення антитерористичної операції на сході країни.

"Президент України запропонував реалізувати державну програму з відновлення житла, яке було зруйноване в Донецькій і Луганській областях", - повідомляє прес-служба глави держави в четвер за підсумками зустрічі президента з представниками ділових та економічних кіл Донбасу.

- Стали відомі всі пункти мирного плану Порошенка

Під час зустрічі Порошенко повідомив, що спільно з ЄС була розроблена нова програма з створенню та збереженню робочих місць в регіоні, для реалізації якої низка країн погодилися створити фонд розміром 1,5 млрд євро.

Президент поінформував про деталі мирного плану врегулювання ситуації на сході країни. "Він особливо підкреслив важливість спільних та узгоджених дій сьогодні", - підкреслили в прес-службі.

Порошенко окремо відзначив пункти плану децентралізації влади, зокрема, необхідність розширення повноважень територіальних громад. !zn

Читайте також:

Ахметов переконаний у необхідності мирного вирішення кризи на Донбасі

Порошенко представив керівникам Донецької та Луганської областей свій мирний план

Донецькі бойовики відмовилися від пропозиції Порошенка роззброїтися

Глава Міноборони підтвердив, що одностороннє припинення вогню відбудеться у найближчі дні