UA / RU
Підтримати ZN.ua

Директора столичного "Гідропарку" затримали на хабарі за дозвіл на дитячі каруселі

Слідчі дії тривають.

На одержанні хабаря викрито директора столичного комунального закладу "Парк культури та відпочинку "Гідропарк". Про це повідомляє пресслужба Київської міської прокуратури.

"За даними слідства, директор комунального закладу, який підпорядковується Департаменту культури КМДА, висунув вимогу представнику приватного товариства про надання йому неправомірної вигоди за надання дозволу на розміщення у парку дитячих каруселей", – йдеться у повідомленні.

Правоохоронці зафіксували передачу та одержання 30 тис. грн відповідно до договору. Однак у подальшому підприємець мав сплачувати особисто керівнику парку додатково 20 тис. грн щомісяця.

Посадовця затримали. Наразі вирішуються питання щодо повідомлення затриманому про підозру та обрання запобіжного заходу. Слідчі дії тривають.

Читайте також: Голова СН, лобіюючи скандальний 5655 уже на міжнародному рівні, звинуватила органи місцевого самоврядування в тотальній корупції — ЧЕСНО

Корупція не просто віддаляє нас від перемоги, вона загрожує їй. То чи дійсно це питання не на часі? Ми спитали про це самих українців у рамках опитування, яке на замовлення ZN.UA нещодавно провів Центр Разумкова. Деталі читайте у матеріалі Юлії Самаєвої, редакторки економіки ZN.UA, "Головні внутрішні вороги українців — корупціонери у владі. Банкова, спиш?"