UA / RU
Підтримати ZN.ua

Біткойн встановив новий ціновий рекорд

Курс криптовалюти перевищив 62 700 доларів за монету.

Курс найпопулярнішої криптовалюти Біткойн сьогодні перевищив рівень 62 700 доларів за монету. Але потім курс відкоригувався, станом на 12:00 за Києвом торгується на рівні 62 566 доларів, про це свідчать дані сайту investing.com.

Як повідомляється РБК, багато аналітиків прогнозують, що цей тиждень може стати тижнем нового цінового рекорду для Біткойну.

«Біткоін, швидше за все, на тижні буде неспішно дрейфувати в діапазоні $60- $63 тис. Однак, якщо денним котируванням головної криптовалюти вдасться закріпитися вище цього діапазону - цілком вірогідне зростання до рівнів $65-68 тис», - повідомляє видання.

«Від Біткоіну на цьому тижні очікуємо нового цінового рекорду. Початок тижня вже почався з щільного наближення до попереднього ATH, а позитивні очікування на тлі лістингу Coinbase (COIN) на NYSE можуть створити імпульс для короткострокового зростання. Якщо першій криптовалюті вдасться закріпитися на новому рівні, тоді до кінця місяця очікуємо переходу ціни в коридор $70-75 тис. », - наголошується в статті.

Раніше повідомлялося, що автомобіль Tesla тепер можна буде купити за біткоіни. Через це вартість криптовалюти зросла.

Під час торгів 13 березня курс криптовалюти досягав $60,160 тисяч за монету, а значить, Bitcoin знову обновив свій історичний максимум.