UA / RU
Підтримати ZN.ua

Азаров пояснив затримку виплат допомог блокуванням Кабміну

Якщо раніше Азаров звинувачував у важкому економічному становищі країни в основному "попередників", то тепер - "політиканів".

Прем'єр-міністр України Микола Азаров стверджує, що затримка з виплатою соціальних допомог була викликана блокуванням маніфестантами урядових будівель.

"На жаль, блокування роботи державних установ, в першу чергу, уряду і міністерства фінансів, завадило нам повністю вирішити питання з виплатою затриманих соціальних допомог до 10 грудня. Це саме те, про що я попереджав: дії безвідповідальних політиканів приносять шкоду ні в чому не винним людям", - повідомив Азаров на своїй сторінці в Facebook.

Як повідомив прем'єр, у понеділок Державне казначейство перерахувало 800 мільйонів гривень на виплату допомог з безробіття, тимчасової втрати працездатності, допомоги по пологах і так далі.

"Мені дуже шкода, що цього не можна було зробити раніше через блокування держструктур. Ще раз звертаю увагу, що робота державних органів повинна бути стабільною і послідовною", - розповів Азаров.

Нагадаємо, що увечері в понеділок внутрішні війська і "Беркут" звільнили урядовий квартал від блокади, організованою учасниками Евромайдана в неділю, 8 грудня. !zn

Читайте також:

Азаров заявив, що блокування Ради заважає запровадити безвізовий режим з ЄС

Азаров порадив бюджетникам просити свою зарплату через його Facebook

Азаров дізнався про затримки зарплат бюджетникам зі свого "Фейсбуку"