UA / RU
Підтримати ZN.ua

Зйомки нового фільму «Місія нездійсненна» призупинили через зараження членів команди коронавірусом

Кілька членів знімальної команди отримали позитивні тести на вірус.

Зйомки нового фільму серії «Місія нездійсненна» призупинили після того, як кілька членів знімальної команди отримали позитивні тести на коронавірус. Як повідомляє Deadline, зйомки призупинили мінімум на 14 днів.

Відзначається, що знімальна команда дотримується всіх протоколів безпеки, хворих відправили на самоізоляцію.

«Ми тимчасово зупинили виробництво «Місія нездійсненна 7» до 14 червня через позитивні результати тестування на коронавірус під час планового тестування. Ми дотримуємося всіх протоколів безпеки і продовжимо стежити за ситуацією», - сказав представник студії Paramount.

Зйомки сьомої частини «Місія нездійсненна» стартували на початку 2020 року, але були призупинені після введення карантину в Італії, де вони прходили. У грудні в мережі з'явилися аудіозаписи, на яких Том Круз кричав на членів знімальної команди, які порушували протоколи безпеки. Круз, який також є одним з продюсерів фільму, погрожував тим, хто ще раз порушить протоколи, звільненням. Актор заявив членам команди, що індустрія кіно страждає через пандемію і в результаті люди втрачають свої будинки.

На даний момент планується, що фільм вийде в прокат 27 травня 2022 року.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал з новинами технологій і культури.

Читайте також: Фільм "Стоп-земля" отримав Кришталевого ведмедя Берлінале

Раніше студія Sony відклала вихід трилера за коміксами «Морбіус», головну роль в якому зіграв Джаред Лето. Картина, яка повинна була вийти 19 березня, тепер вийде 8 жовтня.