UA / RU
Підтримати ZN.ua

З'явився трейлер мультфільму "Сімейка Адамсів 2"

Прем'єра відбудеться 1 жовня 2021 року. 

У мережі опублікували офіційний трейлер мультфільму "Сімейка Адамсів 2". Ролик з'явився на YouTube-каналі кіностудії MGM. 

У новому анімаційному фільмі зображено нове переосмислення легендарних коміксів про сімейку Адамсів, які ще у 1938 році створив художник-карикатурист Чарльз Адамс. Його персонажі неодноразово ставали героями фільмів та серіалів.  

Сюжет мультфільму занурить нас у подорож Америкою разом з улюбленими героями. Адамси відправляються у відпустку на дуже страшному і моторошному сімейному трейлері. Вони відвідають Великий каньйон, Ніагарський водоспад та Маямі-Біч. Однак їхня сімейна подорож набирає нових обертів, коли вони зустрічають свого далекого родича.  

Мультфільм вийде в кінотеатрах 1 жовтня 2021 року. Режисери фільму - Грег Тірнан і Конрад Вернон. Продюсерами проєкту стали Даніель Стерлінг і Елісон О'Брайен. 

Персонажів мультфільму озвучили Оскар Айзек, Шарліз Терон, Хлоя Грейс Морец, Нік Кролл, Уоллес Шон, Джейвон Уолтон, Бетт Мідлер і Снуп Догг.

Читайте також: Студія Paramount почала роботу над сиквелом "Їжака Соніка"

Нагадаємо, кінокомпанія Lucasfilm випустить збірку аніме за мотивами "Зоряних війн". Над проєктом працювали сім японських анімаційних студій.