UA / RU
Підтримати ZN.ua

Зірка фільму "Таксі" приїхав до анексованого Криму

Актор візьме участь у третьому Міжнародному кінофестивалі "Я люблю світ".

© facebook.com/sip.airport
© facebook.com/sip.airport

Виконавець головної ролі у французькому фільмі "Таксі" Самі Насері прилетів до анексованого Криму, повідомляє прес-служба аеропорту "Сімферополь" на своїй сторінці в Facebook.

"В аеропорту "Сімферополь" зустріли виконавця головної ролі фільмів "Таксі", французького актора Самі Насері", - йдеться в повідомленні.

Наголошується, що актор приїхав у Крим для участі в третьому Міжнародному кінофестивалі "Я люблю світ", який проводить у Ялті Всесвітній благодійний альянс "Миротворець".

Як повідомляють росЗМІ, з Насері на півострів також прибув його друг, французький співак Мурад Бураві. Вони прилетіли рейсом з Москви.

"Ми, я і Самі захотіли до вас в Крим, не боїмося санкцій, любимо вашу країну - Росію. Тому ми сьогодні тут", - сказали в аеропорту Насері і Бураві.

У серпні німецький колектив Scooter прибув до анексованого Сімферополю на музичний фестиваль "Золота Балка". Посол України в Німеччині Андрій Мельник заявив про те, що Scooter загрожує кримінальна справа за порушення українських законів. Він зазначив, що до справи Scooter залучена українська прокуратура.