UA / RU
Підтримати ZN.ua

Застосунок UnderBooks додав можливість читати та слухати книжки офлайн

У додатку можна читати книжки сучасних і класичних українських авторів.

В UnderBooks можна слухати і читати книги офлайн

В UnderBooks можна слухати і читати книги офлайн

Застосунок UnderBooks, розроблений Дашею Астаф’євою та її командою, додав можливість скачувати та слухати і читати книжки офлан, без доступу до інтернету. Додалися і інші корисні функції.

Так, тепер користувачам доступна автоматична синхронізація профілю з книжками, авторами та рівнями доступу до книжок, а також завантаження книжок на пристрій у ручному режимі та автоматичне видалення книги з пристрою при відкритті програми з інтернетом. Крім того, обкладинки та фото, які коли-небудь відображалися в програмі, зберігаються на пристрої автоматично та будуть показані без доступу до інтернету.

Читайте також: Книги скоро зростуть у ціні до 30% – видавець

«Цей рік став дуже важливим для всієї команди Underbooks. Попри постійні обстріли, вимкнення та загальний ментальний стан наша творча команда невпинно працювала, аби українці могли відпочивати в компанії класних книжок за будь-яких умов: без зв’язку, світла та можливості завантажувати контент онлайн. Сама радію неймовірному оновленню та новим «урваним» книжкам. Пишаюся якістю нашого продукту та колективом, що його створює», - заявила Астаф’єва.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений UnderBooks – українські аудіокниги (@underbooks_app)

Зараз у застосунку доступні такі книжки: «Тигролови» Івана Багряного, «Культ» Любка Дереша, «Брошка гімназистки» Ольги Саліпи, «Історія впертого чоловіка» Олександра Терена, «Записки Кирпатого Мефістофеля» Володимира Винниченко, «Пташиний цвинтар» Кирила Поліщука та інші. Незабаром можна буде побачити й почути унікальну добірку книжок Софії Яблонської, озвучену вперше голосом Астаф’євої.

Книжки, доступні користувачам, озвучували професійні читці та артисти: Тетяна Гончарова, Вікторія Левченко, Матвій Ніколаєв, Даніела Заюшкіна, Олександр Терен, Олег Лепенець, Катерина Брайковська, Вʼячеслав Скорик і Даша Астаф’єва. Обкладинки малювали відомі українські ілюстратори, колажисти та художники: Саша Чічкан, Мітя Фєнєчкін, Нікіта Кравцов, Ганна Пилипчук, Уляна Балан, Олі Лісовська, Ганна Верещака, Роман Щербан, Savka, Mira Bachkur, Dina Chmuzh, Vizerska, Graphoman та інші.

Застосунок доступний користувачам iOS та Android, підписка на місяць коштує 9,99 долара, на шість місяців – 11,99 долара, а на 12 місяців – 29,99 долара.