UA / RU
Підтримати ZN.ua

За романом автора "50 відтінків сірого" знімуть фільм

Студія Universal придбала права на екранізацію роману "Містер".

Студія Universal придбала права на екранізацію нового роману автора "50 відтінків сірого" Е. Л. Джеймс. Як повідомляє Variety, роман "Містер" вийшов у 2019 році і став бестселером.

Роман розповідає про багатого британського аристократа, який закохався у свою домробітницю з Албанії, не підозрюючи, що вона приховується від торговців людьми. "Містер" знаходився в списку бестселерів New York Times протягом дев'яти тижнів, книга продається в 33 країнах.

Джеймс виступить продюсером нового фільму, так само, як і всіх частин "50 відтінків сірого".

Підписуйтесь на наш Telegram-канал з новинами технологій та культури.

Трилогія "50 відтінків сірого" була випущена e 2011 році і була продана тиражем більше 125 мільйонів екземплярів, ставши однією з найпопулярніших літературних серій в історії. Вона розповідає про Анастейшу Стіл, випускницю коледжу, яка бере інтерв'ю в молодого і успішного бізнесмена Крістіана Грея. Згодом між ними розвиваються стосунки, в ході яких Грей зізнається у своєму захопленні БДСМ.

У червні 2015 року Джеймс випустила чоловічу версію роману, в якій розповідь йшла від імені Крістіана Грея. У 2017 році вийшов "Темніше", друга частина історії бізнесмена.