UA / RU
Підтримати ZN.ua

За мотивами мультика «Мавка. Лісова пісня» знімуть серіал

Він стане приквелом до повнометражної стрічки.

У українського мультфільму «Мавка. Лісова пісня» з'явиться серіал-приквел. Його створенням займатиметься українська студія «Анімаград» спільно із французькою TeamTO.

Першим про створення серіалу повідомило видання Variety, а потім роботу над проєктом підтвердили і творці «Мавки». Вони заявили, що концепцію майбутнього серіалу-приквелу представлять 15 червня на Annecy International Animation Film Festival. Усі подробиці про нове шоу також обіцяють розповісти згодом.

Читайте також: "Мавка" у Франції зібрала в кінотеатрах рекордну кількість глядачів

«Дія серіалу розгортатиметься одразу після битви між людьми та лісовим охоронцем, яка сталася поки що інші лісові жителі поринули у зимовий сон. Разом із жабокотом Квусем, Шумником Гуком та іншими німфами Мавка має пережити несподівані, веселі, а іноді й небезпечні пригоди в лісі. Намагаючись дбати про свій будинок, вони досліджують його та відкривають безліч таємниць», - цитує Variety промо-продюсерку Film.ua Ксенію Баранову.

Зазначається, що серіал складатиметься з 12 епізодів, у кожному з яких Мавка та її друзі зіштовхнуться із новими викликами. Вони повинні допомогти лісу відновитися після битви і повернути порядок і гармонію.

Нагадаємо, «Мавка» стала найкасовішим українським фільмом за часи незалежності. За перші три вікенди в прокаті мультик зібрав майже 82 мільйони гривень.