UA / RU
Підтримати ZN.ua

За мотивами драми "Жорстокі ігри" знімуть серіал

Режисером виступить Роджер Камбл, який зняв оригінальний фільм.

Американський телеканал NBC зніме серіал за мотивами драми "Жорстокі ігри". Режисером знову виступить Роджер Камбл – творець оригінальної стрічки 1999 року, а також одного з продовжень. Продюсувати серіал буде Ніл Х. Моріц, відомий роботою над серією "Форсаж".

Дія серіалу розгортається в сучасному світі.В центрі сюжету виявиться 16-річний підліток Беш Кейсі - син головних героїв оригінальної стрічки. За сюжетом, Беш знаходить щоденник, який розкриває подробиці життя його батька. Підліток вирішує йти по його стопах: відправляється в Сан-Франциско, де поринає в атмосферу жорстокості, пожадливості та зажерливості.

В основу оригінальної стрічки "Жорстокі ігри", що вийшла на екрани в 1999 році, ліг роман французького письменника Шодерло де Лакло "Небезпечні зв'язки". Версію Роджера Камбла визнають однією з найбільш вдалих екранізацією "Небезпечних зв'язків".

Раніше стало відомо, що культова мелодрама "Щоденник пам'яті" стане серіалом. Одним з продюсерів проекту є аврор оригінальної романтичної історії Ніколас Спаркс.