UA / RU
Підтримати ZN.ua

З новою вокалісткою: Linkin Park випустили пісню та анонсували альбом

Музиканти також вирушать у тур на підтримку платівки.

Linkin Park випустили нову пісню

Linkin Park випустили нову пісню

Рок-гурт Linkin Park після довгої перерви випустив нову пісню, записану разом із новою солісткою. Нею стала фронтвумен гурту Dead Sara Емілі Армстронг. До гурту в якості барабанщика також приєднається Олін Бріттен, автор пісень та продюсер G Flip, Illenium та One OK Rock, повідомляє Variety.

Перша за сім років пісня гурту отримала назву The Emptiness Machine. Разом із релізом музиканти анонсували також альбом From Zero, що вийде 15 листопада. Остання на даний момент платівка колективу вийшла у 2017 році, за два тижні до самогубства лідера Linkin Park Честера Беннінгтона.

Читайте також: Гурт Within Temptation представив кліп, знятий у Києві

Гурт, що складається з Майка Шиноди, Бреда Делсона, Фенікса та Джо Хана, а також двох нових учасників, також вирушить у шестиденний тур. Концерти заплановані у Лос-Анджелесі, Нью-Йорку, Гамбурзі, Лондоні, Сеулі та Боготі.

Згідно з прес-релізом, Шинода, Делсон, Фаррелл і Хан «в останні роки знову почали таємно зустрічатися» та «замість того, щоб «намагатися перезапустити гурт», вони працювали з багатьма музикантами і «знайшли особливий зв'язок з Армстронг та Бріттеном».

«До Linkin Park наша перша назва гурту була Xero. Назва цього альбому відноситься як до цього скромного початку, так і до подорожі, яку ми зараз розпочинаємо. З погляду звуку та емоцій, він про минуле, сьогодення та майбутнє — охоплюючи наше фірмове звучання, але нове та повне життя. Він був зроблений з глибокою вдячністю до наших нових і давніх колег по гурту, наших друзів, нашої родини та наших шанувальників. Ми пишаємося тим, чим став Linkin Park за ці роки, і з нетерпінням чекаємо на майбутню подорож», - заявив Шинода.

В 2017 році перший вокаліст Linkin Park Честер Беннінгтон наклав на себе руки. Йому був 41 рік. Після цього група призупинила свою діяльність.