UA / RU
Підтримати ZN.ua

Warner Bros. планує перезняти "Матрицю" - ЗМІ

Ідея перезапуску фільму належить продюсеру оригінальної картини Джоелу Сільверу.

Студія Warner Bros. планує перезняти фільм "Матриця" 1999 року, повідомляє The Hollywood Reporter з посиланням на власні джерела.

Як зазначає видання, сценарій нового фільму може написати Зак Пенн, розповіді якого лягли в основу фільмів "Люди Ікс 2" і "Месники". Майкл Б. Джордан ("Фантастична четвірка", "Крід: Спадщина Роккі") може зіграти одну з головних ролей.

Ідея створення нової "Матриці" належить продюсеру оригінальної картини Джоелу Сільверу. Чи будуть брати участь в перезапуску творці "Матриці" Ліллі і Лана Вачовскі на даний момент невідомо.

Антиутопія "Матриця" вийшла на екрани в 1999 році, фільм розповідає про світ, в якому людство поневолене штучним інтелектом. У 2003 році вийшли два сиквела фільму: "Матриця: Перезавантаження" і "Матриця: Революція". Фільми, мультсеріали та комікси "Матриця" заробили більше трьох мільярдів доларів у зборах по всьому світу.

Раніше повідомлялося про те, що Студія Marvel планує перезапустити франшизу про вампірів "Блейд". Центральною фігурою нового фільму стане жінка.