UA / RU
Підтримати ZN.ua

Вихід «Морбіуса» з Джаредом Лето знову перенесли

Тепер фільм вийде в жовтні.

Студія Sony відклала вихід трилера за коміксами «Морбіус», головну роль в якому зіграв Джаред Лето. Картина, яка повинна була вийти 19 березня, тепер вийде 8 жовтня, повідомляє Variety.

Це вже не перше перенесення прем'єри фільму. Спочатку він повинен був вийти влітку 2020 року, але через пандемію коронавірусу його перенесли.

Режисером «Морбіуса» виступив Даніель Еспіноса. Крім Лето, в ньому знялися також Метт Сміт, Джаред Харріс і Адріа Архона.

За сюжетом, біохімік Майкл Морбіус з дитинства страждає від рідкісного генетичного захворювання. Все життя вчений присвятив пошукам можливих ліків. На жаль, останній досвід з використанням крові кажана перетворив його на вампіра.

Як зазначає видання, більшість фільмів, прем'єри яких були намічені на початок 2021, також були перенесені. Але все ще залишається кілька гучних прем'єр все-таки залишилися на своїх місцях. Серед них «Попелюшка» з Каміллою Кабельо і «Кінгс мен».

Підписуйтесь на наш Telegram-канал з новинами технологій і культури.

Читайте також: Опубліковано трейлер фільму «Локдаун» з Енн Хетеуей

Це не перший і не єдиний перенесення виходу очікуваних фільмів. Так, студія Universal вирішила перенести прем'єру 25 фільму про Бонда «Не час помирати» на 2 квітня 2021 року.