UA / RU
Підтримати ZN.ua

Вийшов новий трейлер фільму "Загін самогубців" від режисера Джеймса Ганна

Новий трейлер картини представили дивним чином.

На офіційному каналі Warner Bros. Pictures на YouTube з'явився новий трейлер фільму "Загін самогубців", режисером якого виступив Джеймс Ганн. Спочатку відео з'являлося в рекламній інтеграції інших відео на платформі YouTube. 21 червня відео з'явилося з позначкою "Не поширювати", а вже потім його опублікували на офіційному каналі.

"Загін самогубців" Ганна - це супергеройський екшен, в якому зібрано максимальну кількість злочинців.

У трейлері нам відкрили завісу на передісторію одного з головних героїв - Бладспорта. Він сидить у в'язниці за те, що намагався вбити Супермена. Коли він опинився на волі, то перед ним виникає важкий вибір: приєднатися до Загону самогубців чи ні. Але він все ж вирішує стати частиною команди через свою доньку. Отже, всі суперлиходії відправляються на небезпечне завдання за дорученням влади.

З першого фільму в новій версії ми побачимо Марго Роббі (Харлі Квінн), Юеля Кіннамана (Рік Флег) і Джая Кортні (Капітан Бумеранг). Також до фільму приєдналися і нові актори: Ідріс Ельба (Бладспорт), Джон Сіна (Миротворець), Давид Дастмалчян (Містер Полька-Дот), Даніела Мелшіор (Щуролов). А Сильвестр Сталлоне зіграв Короля-Акулу.

В Україні фільм вийде в прокат 5 серпня. А з 6 серпня стрічку можна буде подивитися в онлайн-кінотеатрі HBO Max.

Читайте також: Опубліковано новий трейлер 25 фільму про Бонда

Трейлер англійською

Трейлер українською

Підготувала Катерина Мальч.