UA / RU
Підтримати ZN.ua

«Веном 2» і нова «Родина Адамсів»: найочікуваніші фільми жовтня

Прем'єри цього місяця будуть особливо цікаві любителям сімейних стрічок.

Прийшов жовтень - другий місяць осені, коли особливо сильно хочеться сидіти в теплі з горнятком чогось гарячого і в приємній компанії. Скрасити холодні осінні вечори допоможуть фільми, на які можна сходити в кіно або дочекатися їхнього виходу на стрімінгу і подивитися вдома, в теплій компанії.

«Веном 2: Карнаж»

Дата прем'єри: 14 жовтеня

Режисер: Енді Серкіс

У ролях: Том Харді, Мішель Вільямс, Вуді Харрельсон та інші

Продовження фільму, в якому в тіло журналіста Едді Брока вселяється інопланетна істота Веном. У новій картині симбіозу журналіста і інопланетянина доведеться протистояти небезпеці, яка загрожує знищенням Землі, - Карнажу.

«Великий червоний пес Кліффорд»

Прем'єра: 14 жовтеня

Режисер: Уолт Бекер

В ролях: Сієнна Гіллорі, Розі Перес, Джон Кліз та інші

Чарівний пес Кліффорд живе у звичайній родині. Завдяки безмежній любові і турботі маленьке червоне щеня вимахнуло до гігантських розмірів. Незвичайна істота відразу привертає увагу жадібної корпорації, яка задумала щось дуже погане. Разом зі своїми двоногими друзями Кліффорд повинен зірвати їхні підступні плани.

«Монстри на канікулах: Трансформанія»

Прем'єра: 21 жовтеня

Режисери: Дерек Драймон, Дженніфер Клуска

Уже четверта частина пригод монстрів, які живуть в готелі Трансильванія. Але в цей раз все піде шкереберть: Драк і його друзі перетворяться на людей, а Джонні - на монстра. Щоб повернути все назад, героям належить відправитися в кругосвітню подорож.

«Родина Адамсів 2»

Прем'єра: 21 жовтеня

Режисери: Грег Тірнан, Конрад Вернон

Продовження мультика про незвичайну сімейку, який вийшов в 2019 році. Але якщо в першій частині картини родині загрожувала настирлива телеведуча, то в новому мультфільмі герої самі вирішать змінити звичний уклад. Вони покинуть межі міста і відправляться в справжній відпустку.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал з новинами технологій і культури.

«Остання дуель»

Прем'єра: 21 жовтеня

Режисер: Рідлі Скотт

У ролях: Метт Деймон, Адам Драйвер, Джоді Комер, Бен Аффлек, Харрієт Уолтер

Фільм розповість про останню дуель Франції. Вона сталася між Жаном де Карружем і Жаком Ле Грі, колишніми друзями, які стали ворогами. Карруж - поважний лицар, відомий своєю відвагою і майстерністю на полі бою. Ле Грі - нормандський сквайр, чий інтелект і красномовство зробили його одним з найшанованіших членів двору. Але одного разу Маргеріт, дружина Жана де Карружа, звинувачує Ле Грі в згвалтуванні.

Читайте також: У Лондоні відбулася світова прем'єра нового фільму про Джеймса Бонда «Не час помирати»